ДЕТСКА ПОРЕДИЦА „МОЯТА ЛИСИЦА“

Марина Иванова

Запознайте се с първата ми детска поредица – „Моята лисица“. В нея ще намерите поучителни истории и илюстрации в манга стил. Подходяща е за деца и тийнейджъри.

 

ЦЕНА НА КНИГАТА 18 ЛВ.

Защо написах книгата „Моята лисица“

Аз вярвам в теорията за вътрешния глас и колко е важно да се слуша той. Всъщност в книгата „Лисицата в мен“ има глава, посветена на това. Искаше ми се обаче да представя тази идея под формата на история, достъпна и за деца.

Измислих повече герои, всеки със своя история, трудности и поука. Надявам се колкото се може повече хора да се припознаят и да успеят да се справят с тревогите си в своя личен живот. В книгата съм засегнала теми от ежедневието като тормоз в училище, семейни драми, трудности при вземане на решения.

Само сега получаваш ПОДАРЪК книгоразделител с образа на Лисицата и лично послание от мен!

Книгоразделител, книга Моята лисица

ЗАЩО ЛИСИЦА?

Всеки от нас изпитва трудности в живота. Сигурна съм, че понякога и вие, също като мен, сте се чудели как да постъпите, кое е правилното решение и кое не. Имали сте нужда някой да ви посъветва или поне да ви даде насоки какво може да ви навреди и какво може да ви бъде от полза. Особено в отношенията с хората.

Какво ли щеше да е до вас да има лисица, която винаги да бъде на ваша страна и да бъде ваш приятел? Нека се похваля. Аз си имам такава лисица!

Как се запознахме? Ще ви разкажа! Аз съм Марина Иванова и толкова обичам животните, че учениците ми ме наричат „Г-жа Лисица“. И един ден наистина в моето ателие срещнах красива лисица. Оказа се, че тя не само е ослепителна, но и че може да говори. Това не бе просто лисица, а моят вътрешен глас. Мисията ѝ е да ми помага и да ми дава напътствия в живота.

В тази книга разказвам за нашите вълнуващи приключения.

ЗА АВТОРА

Марина Иванова, автол

Казвам се Марина Иванова и съм дипломиран психолог, член на Дружеството на психолозите в България. Завършила съм гимназия с художествен профил. След това бакалавър Психология и магистратура Приложна психология. Зад гърба си имам курсове по психологическо консултиране, мотивационно интервю, завършен тренинг с ОХ карти и арт терапия.

Имам арт работилница в Пловдив, където заедно с деца в предучилищна и училищна възраст правим упражнения за развитие на въображението, креативността и решаване на различни казуси. Завършила съм Психология, защото човешката душа винаги ме е вълнувала. От дете животните са ми слабост и специална част от моя живот.

През свободното си време рисувам манга, живопис и разбира се – лисици.

ОЧАКВАЙ В ПОРЕДИЦАТА

Марина Иванова - Моята лисица -3

ПОРЪЧАЙ ТУК

TOP