НАДХИТРИ ПРОБЛЕМИТЕ

Искаш ли да ти е леко на душата и да намираш радостта в малките неща от живота? Представяш ли си колко хубаво би било да постигаш успехи и да бъдеш вдъхновен за бъдещето си, да не се влияеш от мнението на другите?

Вероятно и ти като мен обичаш да прекарваш много време с любимите си филми, книги, анимета, игри. Вероятно се влияеш от известни личности, герои и инфлуенсъри. Паралелно с това обаче трябва да се чувстваш добре в твоята действителност. Да живееш в дигиталния свят е примамливо, истинският ти живот обаче е в реалността.

Марина Иванова

ТУК ЩЕ ПОЛУЧИШ

Подкрепа, ако си притеснен от конкретно отношение към теб в онлайн пространството.

Съвет как да се справиш с хейт или обида към теб в социалните канали – Facebook, Instagram, YouTube и Tik Tok.

Отговор защо сцена или действие във филм, игра или видео те е натъжила, объркала или изплашила.

ДА СИ ПОГОВОРИМ

Аз знам, че много неща те смущават. Ежедневно ти се сблъскваш с информация от филми, игри и видеа във Faceboook, Tik Tok, YouTube, които те притесняват, объркват или натъжават. Може би дори ти се е случвало да бъдеш обиден, нагрубен или заплашен? mamaFox е тук да ти обясни това, което гледаш в социалните канали, и как да се справиш с него без да го пренасяш в реалния си живот. Защото реалният живот е истинският. Този, за който си заслужава да влагаш емоции.

ОПИТОМИ ЛИСИЦАТА В ТЕБ

Във всеки от нас се крие по една лисица. Ако я откриеш, тя ще отключи в теб неподозирани способности. mamaFox ще ти помогне да използваш нейните техники за справяне с трудности в онлайн пространството. 

Случвало ли ти се е да изгледаш клип, които толкова да те смути, че не смееш да споделиш това дори с близките си. Можеш да споделиш това с mamaFox и да получиш отговор защо си се почувствал по определен начин и как да го превъзмогнеш. Така ще бъдеш по-подготвен, ако отново ти се случи.

СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ

ПОСЛЕДВАЙ МЕ

TOP